Auto Shkolla "NITI"-Prishtinë

-Me instruktorë të licencuar nga Ministria e Transportit dhe  e Postë-Telekomunikacionit të Republikës së Kosovës.

-Me oferta të volitshme dhe kushte standarte.

-Ne ua mundësojmë mbajtjen e ligjëratave prej të cilave nuk do të pendoheni.

-Pagesa mund të bëhet edhe me këste (sipas marrëveshjes).

-Me ne mund të komunikoni përmes numrit të telefonit:
instruktor prof.Xhevat Dërmaku o44 17 55 94

-Apo përmes e-mailit:........................................

-Ne gjendemi në rrugën "28 Nëntori" afër Postës së RE-Prishtinë. Afër kafiterisë INTERMECO.

-Për hollësi të tjera rreth vendodhjes sonë,ju lutem vizitojeni hartën.